Hvil etter en skade

Har du dratt på deg en skade, er det mange som sier at du ikke skal trene. Visste du at om du derimot legger opp et lett treningsprogram som ikke belaster etter skaden, kan du komme deg raskere tilbake igjen? Tidlig mobilitet etter en skade er viktig, for at ledd ikke skal bli stive, og du ikke bruker lang tid på å bli bra igjen.

Hold deg i rutine og slapp av

Selv om du ikke kjører hardt på, er det viktig at du strekker og trener lett, slik at kroppen kommer i gang. Slik faller du ikke ut av rutine, samt at det kan gi deg mestringsfølelse. Selv om du driver med opptrening, betyr ikke det at du ikke skal slappe av. Se på Netflix, prøv noe spennende fra quickspin casino, eller tilbring litt tid med venner.

Bli fort bedre igjen

Holder du deg til en god miks av avslapning og trening, vil det gjøre underverker for at du kommer deg tilbake til der du var. Bruk tiden godt, selv om du ikke trener for fullt. Sett pris på øyeblikkene du kanskje ikke har hatt før, til å slappe av og kose deg med ting som du vanligvis ikke gjør. Snu skadetiden til noe positivt og minnerikt.